FAQ - Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op. 

CuraStage

Wij doen ons best om zo snel mogelijk die perfecte vacature voor jou te vinden. Wij hanteren een zoektijd van 6 weken en binnen die 6 weken willen wij de perfecte stage of werkplek voor je hebben gevonden. Wij hebben vele contacten met bedrijven op het eiland waardoor wij snel kunnen schakelen. Nadat wij een leuke en passende vacature hebben gevonden, stellen we je daar natuurlijk van op de hoogte! 

Bij CuraStage werken we op basis van een aanbetaling en we doen dat zodat we zeker weten dat je serieus bent maar wij ook extra kwaliteit kunnen leveren. 

Voor een stage vragen wij een aanbetaling van 15%. 

Voor werk en vrijwilligerswerk vragen wij een aanbetaling van 50%. 

Lukt het ons niet om binnen zes weken een passende vacature te vinden? Dan krijg je uiteraard het geld gewoon weer terug!

Je krijg de factuur van ons per mail en hierop staan alle bankgegevens waar je naar toe kunt overmaken. In de mail vindt je ook een betaallink voor i-Deal, Bancontact en KBC.

De betaaltermijn die wij hanteren is 7 dagen dus je hebt een week te tijd om de factuur te voldoen. 

Ondanks dat wij op Curaçao gevestigd zijn, hanteren wij een Nederlandse bankrekening. Dit maakt het betalen eenvoudiger en hoef je geen onnodige bankkosten te maken.

Ons werk voor jou begint wanneer wij jouw aanmeldformulier en aanbetaling hebben ontvangen, dus deze twee zijn cruciaal. 

Wij hebben verschillende inschrijfformulieren, namelijk voor stagiaires, werknemers en vrijwilligers. Via deze linken kun je het juiste inschrijfformulier invullen.

Bovenin op onze website staat de knop ‘Aanmelden’. Als je hier op klikt krijg je de drie verschillende opties. Klik op degene die voor jou van toepassing is en start met het invullen van het aanmeldformulier. Daarna kom je terecht in onze beveiligde betaalomgeving en kun je dus de aanbetaling doen. Het systeem rekent zelf uit hoe hoog deze is :).

Wij werken met een aanbetaling en zodra wij deze hebben ontvangen, gaan wij direct voor je aan de slag! 

De aanbetaling voor stage betreft 15% en voor (vrijwilligers)werk 50%. 

Alle tarieven kun je hier vinden:

Nadat jij je hebt aangemeld en de aanbetaling hebt voldaan, gaan wij zes weken voor je aan de slag om een passende vacature of stage op Curaçao te vinden. 

Lukt ons dit niet? Dan krijg je na zes weken je aanbetaling natuurlijk weer terug. 

Stop jij zelf het proces dan krijg je de aanbetaling niet terug omdat je ons niet de kans hebt gegeven om het traject af te maken en de juiste kwaliteit te leveren.

Uit ervaring blijkt dat wij 99% van de gevallen een geschikte vacature hebben kunnen vinden en dus kunnen matchen. Je kunt er dus vanuit gaan dat wij ook iets geschikts en leuks voor jou vinden!

Omdat wij dit nooit kunnen garanderen, werken wij met een aanbetaling. Met de aanbetaling gaan wij direct voor je aan de slag en zo kunnen we ook optimale inspanningen leveren om die leuke vacature voor jou te regelen. Pas als wij een geschikte plek voor je hebben gevonden, betaal je het restant van de afgenomen diensten.

Wanneer jij het aanmeldformulier hebt ingevuld en de aanbetaling hebt gedaan, kunnen wij direct starten met jouw dossier. Aan de hand van de informatie die jij hebt verstrekt gaan wij voor jou op zoek en zullen wij bedrijven benaderen. 

Wanneer wij een geschikte plek voor je hebben gevonden, maken we dit kenbaar aan jou en gaan we zaken zoals Huisvesting en Vervoer regelen. 

Wij hebben een hele handige en overzichtelijke procedure voor je gemaakt, zodat je exact weet waar je in het proces zit en wat er nog komen gaat. 

Huisvesting

Wij selecteren de huisvestingen op nauwkeurige basis. We weten wie de beheerders zijn en hoe de huizen er van binnen uitzien. Uiteraard heeft het ene huis meer faciliteiten dan het andere huis. Het is dus maar net wat jij zoekt qua verblijf!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan snel alle huisvestingen

Op het moment dat jij een voorkeur hebt aangegeven in welk huis je graag wilt verblijven, nemen wij contact op met de beheerder van het huis. Indien er een kamer vrij is dan brengen wij jou in contact met de beheerder en zul je met hen een contract afsluiten en dus ook daar de huur en borg voldoen. 

Wij als CuraStage staan buiten deze overeenkomst. Wij bemiddelen alleen bij het kiezen van een geschikte huisvesting. 

Ja zeker, wij hebben op de website diverse huisvestingen staan waaruit je kunt kiezen! Ieder huis heeft zijn eigen kenmerken en er is altijd wel een huis die bij je past. 

De een houdt bijvoorbeeld meer van een kleiner huis en de ander van een huis met meerdere huisgenoten zodat er altijd mensen aanwezig zijn. Je kunt op onze huisvesting pagina rustig de opties bekijken!

Gemiddelde huurprijs van een huisvesting kost 850 ANG (Gulden) per maand. Dan heb je een standaard kamer en wil je bijvoorbeeld een eigen badkamer of juist een studio dan zit je tussen de 900 – 1250 ANG per maand. 

Vervoer

Tijdens je verblijf op Curaçao is het zeker aan te raden om vervoer te huren. Dit kan zowel een scooter als een auto zijn. 

Ons advies is een auto omdat je dan op alle plekken van het eiland kunt komen en dus ook de mooie stranden. heb je geen autorijbewijs dan kun je prima een scooter huren. 

De kosten voor een auto zijn ongeveer 950 ANG per maand met een standaard WA verzekering. Wil je een allrisk verzekering dan zit je rond de 1250 ANG per maand. 

Voor een scooter ben je rond 550 ANG per maand kwijt. 

Super vervelend als je schade rijdt of een ongeluk hebt met de auto, maar dit kan natuurlijk gebeuren. 

Het belangrijkste is dat je ForenSys belt via 119. Laat ondertussen de auto staan zoals die staat, ook al blokkeer je de hele weg. Zij komen dan met een busje langs om foto’s te maken en maken een schaderapport op voor de verzekering. Vervolgens krijg je een bonnetje die je aan je autoverhuurder kunt afgeven. Hij of zij zal dit indienen bij zijn verzekering. 

Indien je WA verzekert bent met je auto dan kan het zo zijn dat je borg wordt ingehouden. Dit geldt ook voor je eigen risico bij een All Risk verzekering. 

Contacteer ook altijd je autoverhuurder als je schade hebt gereden of een ongeluk hebt gehad want zij moeten de verzekering inlichten!

Over het algemeen zijn de regels wel hetzelfde als in Nederland, maar de rijstijl is hier gewoon anders. Het is een kwestie van gunnen. Je laat mensen voor en mensen laten jou voor. De regel rechts gaat voor geldt wel maar wordt hier niet nageleefd. Pas dus altijd goed op wanneer je op een kruispunt bent. Je kunt beter te lang wachten dan gewoon voorrang nemen. 

Belangrijk: wanneer het heeft geregend op Curaçao kunnen de wegen erg glad worden omdat er veel olie op het wegdek ligt. Pas dus je snelheid aan in de bochten en houd rekening met een langere remweg. 

Benieuwd naar een paar verkeersregels? Via deze pagina kun je wat meer te weten komen over de verkeersregels. 

Aich en lekke band! Helaas gebeurt dat hier vaak dus geen paniek. Als je een lekke band hebt kun je kijken of je een reserveband in de auto hebt en de band verwisselen. 

Heb je geen reserveband of geen verstand van banden wisselen, dan kun je altijd je autoverhuurder bellen. Hij kan je vast uit de brand helpen en anders kun je 9247 bellen, dit is de Curaçaose Wegenwacht service. 

Tsjaa dit is niet het leukste klusje maar het is toch noodzakelijk om weer te kunnen rijden met je auto. 

Benieuwd hoe het werkt? De ANWB in Nederland heeft een perfecte beschrijving gemaakt van hoe je dit moet doen! Oh en mocht het dan alsnog niet lukken? Bel dan je autoverhuurder, hij kan je waarschijnlijk wel verder helpen. 

Dit antwoord is niet voor de hand liggend want ja er wordt gefietst op het eiland! Maaaaaaaar het is niet aan te raden omdat er geen fietspaden zijn op Curaçao. Je kunt dus niet overal komen en je moet je afvragen of het wel zo veilig is om te gaan fiesten op Curaçao. 

Er zijn niet voor niets maar 1 à 2 bedrijven die mountainbikes verhuren en geen ‘normale’ fietsen. Wil je toch echt gaan fietsen? Neem dan een sportschool abonnement en ga daar fietsen!

Tsjaa het is geen overbodige luxe. De temperaturen liggen iedere dag rond de 30 graden met een goed brandende zon, dus het kan lekker heet worden in de auto. 

Wij adviseren altijd om een auto met airco te huren, vooral als je wilt dat je haar er nog perfect uitziet na je auto rit. Met de ramen open kan leuk zijn, maar je kapsel zit na die tijd niet meer in model. 

Tickets

Het is de bedoeling dat jij zelf een ticket boekt. Zo heb je zelf de vrijheid om te kiezen via welke maatschappij je vliegt en kun je zelf alles naar wens selecteren. 

Je hebt twee maatschappijen die rechtstreeks vanuit Nederland naar Curaçao vliegen, namelijk TUI en KLM

Beide maatschappijen doen niet aan Last Minute deals. Uit ervaring blijkt dat zo vroeg mogelijk boeken het goedkoopste is. Daarnaast heb je ook altijd de KLM Werelddeal weken waarbij er altijd wel een korting is op een ticket naar Curaçao.

Er zijn ook altijd jongeren die zoeken naar goedkope tickets met tussenstops via Miami of Paramaribo. Wellicht kun je hier ook naar kijken. 

Zolang je nog niet je Verklaring van Rechtswege hebt ontvangen moet je een retourticket boeken. Curaçao wil er namelijk zeker van zijn dat je van plan bent om weer terug te keren naar je eigen land. 

Loop je stage? Dan zul je een retourticket moeten boeken omdat dit een voorwaarde is. 

Vaak boeken mensen een ticket bij KLM zodat ze eventueel de einddatum kunnen verschuiven wanneer ze langer willen verblijven op het eiland. 

Ja, om Curaçao binnen te komen heb je een geldig paspoort nodig wat nog minimaal zes maanden geldig is. Je kunt dus niet op je rijbewijs of ID kaart het land binnen komen. 

Nee, je kunt hier naar toe komen op basis van een retourticket en je paspoort. Wanneer je een dienst bij ons afneemt houdt het in dat je gaat stagelopen of werken en dan heb je een Verklaring van Rechtswege nodig. Hierdoor vervalt enige andere verplichting van het hebben van een visum. 

Dit geldt overigens alleen voor Nederlanders! Ben je geen Nederlander, neem dan contact met ons op zodat we kunnen uitzoeken welke documenten je nodig hebt. 

Vergunning

In beginsel mag een Nederlander zes maanden per twaalf maanden als toerist op Curaçao verblijven. Echter, wanneer je gaat werken, stagelopen of zelfs vrijwilligerswerk gaat doen heb je een Verklaring van Rechtswege nodig. Heb je deze niet? Dan bevindt je je illegaal op de werkvloer. 

Voor je komst naar Curaçao is het dus verplicht om deze Verklaring van Rechtswege aan te vragen. Geen paniek, wij kunnen dit voor je doen. Dit zit standaard in ons Alles in 1 pakket en je kunt het als optie nemen bij het Samenstel pakket. 

Dit hangt af van het doel van jouw verblijf op Curaçao.

Als je gaat stage lopen dan krijg je een Verklaring van Rechtswege op basis van de duur van jouw stageovereenkomst. 

Ga je werken of vrijwilligerswerk doen, dan krijg je een Tewerkstellingsvergunning voor onbepaalde tijd en kun je dus langer op het Curaçao verblijven. 

Nee, maar je moet wel een ED Card invullen. 

Voor vertrek regel je natuurlijk je Verklaring van Rechtswege en vervolgens vul je net voor je vertrek de online ED Card in. Op dit formulier vul je in waar je verblijft en wat je doel van het verblijf is. De douane kan hier eventueel vragen over stellen, maar daar hoef je je niet druk om te maken als je jouw papieren goed hebt geregeld. 

De ED Card kun je online invullen en uitprinten om mee te nemen in je handbagage. 

In beginsel hoef je je niet uit te schrijven en wanneer je gaat stagelopen is dit ook zeker niet handig! Of je je moet uitschrijven is afhankelijk van verschillende factoren:

  • Ga je stage lopen, werken of vrijwilligerswerk doen voor korter dan 8 maanden? Dan hoef je je niet uit te schrijven. 
  • Blijf je langer dan 8 maanden? Dan zul je jezelf wel moeten uitschrijven uit Nederland. Na 8 maanden doet Nederland dit overigens ook automatisch alleen dan ben je dus niet meer verzekerd voor je ziektekostenverzekering. 

Het is dus altijd even handig om na te gaan welke situatie bij jou van toepassing is. 

Verzekeringen

Als je op Curaçao verblijft heb je een geldige en goede zorg- en reisverzekering nodig. Zorg dat je bij je reisverzekering aangeeft dat je wel een werelddekking nodig hebt want Curaçao valt niet onder Nederland of Europa.

Het kan ook handig zijn om een WA-verzekering af te sluiten. Bekijk ook hier naar de dekking en in hoeverre dit ongevallen dekt in het buitenland.

Mocht je jezelf moeten uitschrijven uit Nederland dan zul je particuliere verzekeringen moeten afsluiten en dus ook een nieuwe zorgverzekering. In dat geval raden wij Insure to Study aan. Wanneer je verzekert blijft bij jouw zorgverzekering raden wij JoHo Special Isis aan.

Ja zeker! Je weet maar nooit waar je gebruik van moet maken wat je uiteindelijk gewoon kunt terug vragen van je verzekering. 

Je kunt hier natuurlijk gewoon naar de huisarts maar de kosten zul je eerst zelf moeten betalen. Het kan dan wel handig zijn als je deze kosten kunt terugvorderen bij je verzekering. 

Let er wel op dat je een verzekering hebt met een dekking op Curaçao. 

Nee dit is niet nodig. Wanneer je korter dan acht maanden op Curaçao verblijft is het niet nodig om je uit te schrijven en ben je dus verplicht verzekerd in Nederland voor je ziektekosten. 

Blijf je wel langer dan acht maanden? Dan zul je jezelf moeten uitschrijven uit Nederland en dan stopt automatisch je zorgverzekering. Sluit dan wel een particuliere zorgverzekering zodat je altijd gedekt bent!

Curaçao

De moedertaal van de Curaçaoënaars is Papiaments: een creoolse mengeling van Afrikaans, Spaans, Portugees, Nederlands, Frans, Engels en de inboorlingentaal van de Arawakken. De officiële talen op Curaçao zijn Nederlands, Papiaments en Engels.

In plaatselijke tv-programma’s, in de Staten (het parlement) en op straat wordt echter voornamelijk Papiaments gesproken.

Ja, het leven op Curaçao is een stuk duurder dan in Europa. Dit heeft er mee te maken dat alle goederen per vliegtuig of schepen hier op het eiland komen. Over deze goederen moeten invoerrechten betaald worden waardoor de prijs al hoger wordt. 

Niet alleen de prijzen zijn hoger maar het grootste probleem is dat de lonen lager liggen waardoor mensen minder te besteden hebben. 

Daarentegen is benzine wel een stuk goedkoper! 

Wist je dat water en elektriciteit ongeveer 10x zo duur is in Nederland? Wees dus extra zuinig op water en elektriciteit 

Ja hoor, bijna alle producten die je in Europa hebt, heb je hier ook. Wel zo fijn als je gehecht bent aan kaas, hagelslag, pindakaas en Thuisbezorgd.nl. 

Online shoppen op een eiland met een langste weg van 66 KM is niet echt aanwezig. Je kunt namelijk gewoon overal gemakkelijk naar toe rijden. 

Je hebt wel een aantal groothandels die doen aan online shoppen. Daarnaast is het wel populair om dingen uit Amerika te kopen en deze te laten bezorgen op het eiland. Alleen duurt dit wel erg lang en betaal je invoerrechten. 

Er is een tijdsverschil tussen Curaçao en Nederland. En de hoeveelheid uren hangt natuurlijk af van de wintertijd en zomertijd in Nederland. Op Curaçao wordt de tijd nooit verzet dus je hoeft hier geen rekening mee te houden. 

Tijdens de wintertijd verschilt het 5 uren waarbij het in Nederland 5 uren later is dan op Curacao. 

In de zomertijd verschilt het 6 uren waarbij het in Nederland 6 uren later is dan op Curacao. 

Als eerste is het wel belangrijk om in acht te nemen dat de lonen ongeveer de helft lager liggen in Europa. Waar je bijvoorbeeld in Nederland € 2000.- per maand verdient, verdien je op Curaçao 2000 ANG, dus € 1000,-. 

Wanneer je dus gaat stagelopen of werken kun je hiermee rekening houden. Heb niet het gevoel dat je onder betaald wordt, want iedereen hier op het eiland verdient dus minder dan dat ze in Nederland zouden doen. 

Nee, op Curaçao heb je de Antilliaanse Guldens (ANG) en kun je eventueel ook met Amerikaanse Dollars betalen. Met de Euro kom je hier niet ver, dus je hoeft geen cash geld in Euro’s mee te nemen naar Curaçao. 

Nee, dit is slechts mogelijk bij een 1 a 2 winkels op het eiland. Je kunt hier terecht met Antilliaanse Guldens (ANG) of Amerikaanse Dollars. Je kunt vooraf in Nederland dit al halen bij een wisselkantoor of je kunt hier gewoon pinnen. 

Let wel op dat je jouw bankpas op Werelddekking zet zodat je hier op Curaçao gewoon kunt pinnen!

Dit is natuurlijk een van de redenen waarom veel Europeanen naar Curaçao emigreren, het mooie weer!  En ja het is iedere dag dusdanig warm, 25 – 30 graden, waardoor je altijd een korte broek of jurkje aan kunt. 

Houd er wel rekening mee dat jouw werkgever of stagebedrijf eisen kan stellen aan kledingdracht. 

Vanaf oktober t/m januari heb je het zogenoemde regenseizoen waarin er zo nu en dan een bui kan vallen. Meestal is dit binnen 15 minuten weer weg gewaaid maar een enkele keer is het de hele dag bewolkt. Maar niet getreurd, de temperatuur blijft altijd lekker warm. 

In principe heeft Curaçao 110 volt in plaats van de bekende 220 volt, waardoor de stekkers er anders uit zien. Overigens is Curaçao ingespeeld op Europese apparaten en vind je bijna overal wel de ‘normale’ stopcontacten. 

Wil je goed voorbereid komen? Dan adviseren wij om een wereldstekker te kopen, die kun je altijd overal gebruiken!

Dit is niet verplicht maar wel aan te raden. 

Internet en bellen op het eiland is erg duur met een buitenlandse SIM kaart. Je loopt letterlijk leeg op deze kosten. 

Je kunt bij alle pakketten de extra service ‘lokale SIM kaart’ toevoegen en dan regelen wij dit voor jou. Het is namelijk niet zo eenvoudig als in Europa dat je bijna bij iedere supermarkt of telefoonwinkel je een SIM kaart kunt kopen. Hier heb je maar een paar punten waar dit kan en dan mag je achter in de rij aansluiten. 

Vaak hoor je verhalen dat Curaçao niet veilig zou zijn en dat er veel criminaliteit heerst. Curaçao is vergelijkbaar met een grote stad in Nederland en dus ook de veiligheid. Het belangrijkste wat wij je willen meegeven: ga ‘s avonds niet alleen op pad. 

‘Leven en laten leven’ is een belangrijk motto en houd het gezellig met iedereen! 

FAQ

Waarom voor CuraStage kiezen?

Samenwerking op maat

Betaal niet voor onnodige diensten, bepaal zelf waar je gebruik van wilt maken.

CuraStage account

Gratis XXL Budgetplanning en alle relevante informatie vind je in jouw account.

Gevestigd op Curaçao

CuraStage is gevestigd op Curaçao en heeft nauw contact met bedrijven.

Kies je huisvestiging

Bij CuraStage bekijken we welke huisvestiging het beste bij jouw wensen aansluit.

Kortingen op Curaçao

Kom je via CuraStage naar Curaçao? Dan krijg je leuke kortingen bij onze partners.

Goed bereikbaar

Vijf dagen per week zijn wij geopend en bereikbaar via de mail, telefoon & WhatsApp.

Ben jij op zoek naar een leuke stageplaats op Curaçao of misschien wel een leuke baan? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor de leukste vacatures op Curaçao meld je aan bij CuraStage.

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao

Veelgestelde vragen

De kosten voor huisvesting op Curaçao liggen gemiddeld rond de 850 ANG per maand. Dat komt neer op 425 Euro per maand. Je hebt dan een kamer in een studentenhuis. Wil je liever een studio of een kamer met bijvoorbeeld een eigen badkamer? Dan betaal je rond 500 euro per maand.

Bij de ene huisvesting is dit inclusief gas water en elektra en bij de andere huisvesting moet je nog een vergoeding hiervoor betalen. Als je een vergoeding moet betalen is dit rond de 50 euro per maand. 

Als je een autorijbewijs hebt is het aan te raden om een auto te huren omdat je dan overal naar toe kunt gaan. Voor het huren van een auto moet je rekenen op 950 ANG (dus 475 euro) per maand en dan heb je een degelijke auto met WA verzekering. Een WA verzekering is dat schade aan een andere auto verzekert is, maar schade aan jouw eigen auto moet je betalen aan de verhuurder. Vaak wordt dit verrekend met de borg die je moet betalen. De borg bedraagt over het algemeen een maand huur. 

Daarnaast kun je soms kiezen voor een all risk verzekering. Dit houdt in dat de schade aan andere auto’s gedekt is en ook de schade die jij veroorzaakt aan jouw auto. Je betaalt dan wel borg/eigen risico en dit wordt dan ingehouden. Maak je dus een ongeluk en heb je borg betaald van een x bedrag? Dan krijg je vaak dit bedrag niet meer terug tenzij de schade ‘goedkoper’ is dan jouw betaalde borg. 

Voor een scooter hoef je boven de 18 jaar geen speciaal rijbewijs te hebben. Heb je dus geen autorijbewijs? Dan kun je een scooter huren! Je moet rekenen op 275 euro per maand aan huurkosten voor een scooter. 

De kosten voor een verplichte stage- of werkvergunning zijn eenmalig tussen de 320 euro (voor stage) en 365 euro (voor werk en vrijwilligerswerk). Deze kosten betaal je niet aan CuraStage maar betaal je aan de gemeente waarin je woont en geboren bent + de overheid van Curaçao. 

Uiteraard zorgt CuraStage ervoor dat je de juiste bedragen overmaakt aan de juiste partijen en dienen wij je vergunning in als je deze dienst afneemt.

Dit is een iets lastigere inschatting omdat wij op voorhand niet weten wat jouw eet en drinkbehoeftes zijn ;) Maar als je rekening houdt met 350 – 500 euro per maand voor ‘het leven’ op Curaçao dan moet het te doen zijn!

Voor de diensten van CuraStage betaal je een vergoeding. Voor dit bedrag kunnen wij namelijk de beste service bieden en jouw vragen beantwoorden. Dit is een eenmalig bedrag dat je in twee delen betaalt, namelijk de aanbetaling en de restant betaling na het vinden van die leuke stage of job.

We maken onderscheid tussen:
Stagetarieven
Werktarieven
Vrijwilligerstarieven

CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!